全效解決全部眼的重點問題|CLARINS全新賦活精華眼霜 2 In 1

早係八月嘅時候已經見到好多美容編輯介紹呢支CLARINS全新賦活精華眼霜 2 In 1 ,一向中意試新產品既我都心郁好想試下效果係咪真係咁好,最近試完總算冇令我失望!用了一星期有明顯減淡皺紋黑眼圈、滋潤修護*既效果,一定要介紹比大家。 

CLARINS全新賦活精華眼霜 2 In 1 

 CLARINS 全新賦活精華眼霜 2 In 1糅合眼精華及眼霜,蘊含破天荒 Double明眸配方,24小時#保濕令眼周年輕蛋白激增119%^,有效減淡皺紋,緊緻眼周肌膚。  

眼精華就蘊含有機法國峨蔘萃取,能夠撫平乾紋、改善黑眼圈,大大加強眼霜功效。而眼霜加入了超級成分薑黃,則發揮5大細胞修護功效—再生、滋養、保濕、活氧及防禦、改善黑眼圈。 

值得一提包裝物料同設計:為左減少對環境生態所造成的影響,包裝用左可循環再造的塑料。  

 而個人化份量雙管揼壓設計,可按瓶頂上兩個預設份量標示揼出用量之餘,亦可按自己當日需要調校精華和眼霜的份量,方便之餘亦可避免造成浪費。  

產品到手後即刻試下質地先以完美親膚黃金比例注入2:1精華+眼霜,近似肌膚皮脂膜的水油比例,質地輕盈不黏膩,輕輕打圈後就好快吸收。 Before VS After:  

 持續使用有7日後,覺得眼部肌膚有即時保濕滋潤感覺,亦有明顯減淡皺紋同黑眼圈、眼袋都細左,達到滋潤修護既效果,而家化眼妝都唔怕有細紋出現啦! *95位亞洲女性使用7天後滿意度測試結果^試管測試#30位女性保濕測試 

立即購買: 可於官網或專櫃購買全新賦活精華眼霜 2 In 1 (HK$600) 

https://go.she.com/2VUmdqe

  #DoubleSerumEye #精華眼霜2in1 #7天明眸之旅 

#eyecream #eyeserum #antiaging #眼精華 #眼霜 #抗老精華眼霜

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s