一支均勻膚色+收細毛孔+改善細紋|Dermacept 最高濃度25%「 純維他命 C 」真皮營養液

炎炎夏日,最令我煩惱就係面色暗黃、膚色不均,而且經常去戶外活動塊面生咗好多色斑。最近試用左Dermacept「 純維他命 C 」真皮營養液,係短短兩個星期內一支做到均勻膚色、收細毛孔、增加皮膚光澤感,效果令人驚訝!

Dermacept以「速度」將純維他命C 的功效越級昇華,成功研製出滲透力更快、維他命 C 分子更細、更穩定的純維他命 C 配方。大大提升抗氧化及膠原增生功效,更迅速顯著達致 8 大護膚功效:淡斑、抗皺、緊緻肌膚、細緻毛孔、均勻亮肌、高效抗氧、平衡油脂及鎖水補濕,肌膚健康再生。

精華加入專利配方Advanced Control C四大主要成份分別有:
I. 純維他命左旋C (L-ascorbic acid) :II. Signal Lock Complex II :全方位抑制黑色素形成!
III. 維他命E (δ-Tocopherol) :60小時極長效抗氧化效能!
IV. 專利Power Claw「魔爪根」: C25獨有超強保濕及緊緻功效!

新昇華版!
C25 – 25%「 純維他命 C 」真皮營養液 HK$950/12ml

史上最高維他命 C 濃度抗氧化精華 3.7 倍速攻滲透力

蘊含精純 25% 純維他命 C,融滙於經過特別物料處理的極高抗氧化金瓶之內,能保存精純配方最高濃度、極高穩定性及高滲透力的特性。

全新配方具有 3.7 倍速攻滲透力,令純維他命 C 更快,直達真皮層,更有效解決 8 大肌膚問題。

滴管裝設計,方便控制份量。

維他命C精華質感似護膚油,但塗上面一D都唔黏笠,而且吸收得好快,即使喺夏天用都唔會覺得太厚重。
使用方法:
早晚於化妝水後使用,擠3至4滴純維他命C精華於掌心,輕塗於面部及頸部,尤其暗啞及乾燥部位。 Before VS After:

新昇華版!C5 — 5%「 純維他命 C 」真皮營養液  HK$315/12ml

呢支5%「 純維他命 C 」真皮營養液  係眼部專用精華,針對眼紋、眼袋。

精華含有 5% 純維他命 C 精華,維他命 C 的分子更細小,能更迅速滲透眼周肌膚,更易吸收並直達真皮層,仲有有效保持眼周肌膚明亮緊緻、減淡黑眼圈,溫和不刺激卻高效顯著。

滴管裝設計,方便控制份量。

維他命C精華質感似護膚油,質感比25% 純維他命 C更加乾爽,用在眼部周圍都不會長油脂粒。
使用方法:可用於眼部周圍。早晚於化妝水後使用,擠3至4滴純維他命C精華於掌心,輕塗於面部及頸部,尤其暗啞及乾燥部位。
Before VS After:

Before VS After 2 weeks:

連續用咗2星期後C5令黑眼圈眼紋無咁顯眼,C25令原本暗黃的肌膚變得透白有光澤,另外,收毛孔、保濕效果不錯。

Miki好推薦Dermacept「 純維他命 C 」真皮營養液比大家。雖然價錢比較貴,但效果明顯,一支有齊去斑+收毛孔+增加光澤感等功效,我自己都會回購~

售賣點:Dermacept 限定店及官方網上商店、特選萬寧及屈臣氏 Dermacept 專櫃詳細地址可瀏覽:https://dermacept.com.hk/shops

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s