夏日敏感肌急救保濕丨全新升級Vinosource-Hydra葡萄籽保濕系列



夏天又濕又熱,塊臉成日都處於又油又乾又缺水既情況。而且因各種原因而變得缺水易敏感,只顧補濕是不夠,仲要令肌膚學識自我抗敏,先係預防敏感的的解決方案!

全新升級Vinosource-Hydra葡萄籽保濕系列

 全新葡萄籽水保濕啫喱面霜和升級版葡萄籽急救保濕精華 
全新升級Vinosource-Hydra葡萄籽保濕系列,唔止保濕更可從細胞根源抗氧改善肌底,清爽又保濕,係我夏天既首選。Caudalie既護膚品天然溫和,無矽、礦物油、酒精、Paraben防腐劑、PEG,敏感肌、孕婦都用得。

升級版葡萄籽急救保濕精華

升級版葡萄籽急救保濕精華蘊含最高含量的100%有機葡萄籽水,而有機葡萄籽水有天然益生元,可以係24小時維持肌膚微生態平衡健康,穩定膚況。

增強自我抵抗力,全日築起天然保護屏障,真正預防泛紅敏感、濕疹問題反覆發生,肌膚自然健康。加上保濕抗氧功效,可極速鎮靜敏感,即時提升肌膚水分,達致水油平衡。強化肌底免疫系統,令肌膚可以自我儲水及自我抗敏,真正預防水分再流失,預防敏感因素產生。 

精華質感輕柔幼滑,我最中意精華質地好清爽,吸收得好快,而且精華無油分,乾肌同油肌都啱用。夏天焗促天氣下整天都可以零負擔,敏感肌要減少刺激肌膚,安全配方可安心抗敏。
Before VS After:

敷mask前加serum打底,mask吸收得更好更保濕,效果好明顯!

葡萄籽水保濕啫喱面霜

葡萄籽水保濕啫喱面霜急救抗敏感一流!早排敏感時用都做到舒緩鎮靜,退紅印同減痕癢。一年四季用來看門口,保濕打底必用,抗氧令皮膚穩定左,少左敏感狀況。

Gel Cream 係輕盈啫喱質地,保濕唔黏笠,不致粉刺暗粒,夏天帶口罩下都可以清爽零負擔。
Before VS After:

夏天就算夜晚開冷氣訓都夠潤,訓醒皮膚都無乾到出油,乾性肌膚仲可厚敷當做sleeping mask。

Miki好推薦Caudalie Vinosource升級葡萄保濕系列,呢個系列一年四季都啱用,除咗保濕外仲做到抗敏修護。就算係皮膚特別敏感既日子都可以急救抗敏感,而且成份加入有機葡萄籽水有天然益生元,可以係24小時維持肌膚微生態平衡健康,穩定膚況。

Caudalie既護膚品天然溫和,無矽、礦物油、酒精、Paraben防腐劑、PEG,敏感肌、孕婦都用得,令我用得好安心!
#葡萄保濕 #GrapeHydration #CleanBeauty #CaudalieHK @Caudalie #天然 #敏感肌 #抗敏 #肌膚微生態
 更多關於Caudalie的資訊可以click入:Caudalie  Website: https://hk.caudalie.com/
Caudalie Facebook:https://www.facebook.com/CaudalieHK/

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s