泰國必買| 泰國買平一半? Thann 香薰機 Review

今日要同大家講我呢部日日都會用既Thann 香薰機。其實買個時都幾confused,因為好少關於呢部機既review同埋睇討論區見到有人話好快壞,
如果你地都想知部機值唔值買就要繼續睇埋落去。


我行曬全曼谷嘅Thann,每一間專門店嘅discount都唔同,
記住一定要去Siam Discovery 嘅 Thann,嗰度店員嘅態度好啲同埋送嘅嘢都多啲。

點解買呢部香薰機?

係我八月生日既時候就去左泰國旅行,

去泰國之前就睇下啲泰國必買既blog,

見到好多台灣人都會去泰國買Thann既香薰機。


買左呢部好多人都話一定要買既香薰機返嚟,加上我本身都想買部加濕機,

因為夏天成日開冷氣抽走晒我皮膚水分,所以就決定買啦~

泰國買平過香港?

香港版同泰國版一樣?



使用方法:

我平時會加5-7滴香薰油,再開機。

注意地方:

1 每次換水都要沖多幾次

要抺一抹黑色既地方,因為怕香薰油窒住。

可以一機兩用,Thann既職員教我唔一定要用返thann既香薰油,

如果唔用香薰油可以加清水用。


最後我就要總結一下呢部機既優點同缺點

優點:

外觀靚,白色 每日都會想用 缺點:

價錢貴 要用轉插器 泰國保養


希望大家中意我今次既review

*This is NOT a sponsored NOR a collaboration video.

More Reviews on: Missmiki.blog

To Connect On:-

♥ Email: miki.suet@gmail.com

♥ Facebook: https://www.facebook.com/missmikibeauty/

♥ Instagram: https://www.instagram.com/missmikiiiiii/

♥She.com: http://blog.she.com/missmiki/

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s