情人節DIY禮物首選 | CP值超高 l DUSTY X Lederer 皮革套裝。

情人節又就快到啦,有冇諗過送乜嘢比男女朋友呢!

仲未諗到就啱啦,今次要介紹嘅就係 DUSTY X Lederer 皮革套裝。

唔講唔知道,原來DUSTY今年已經20周年啦!

上星期日MiKi到了位於觀塘的 DUSTY Concept Lab Grand Opening Party,

當日大會請來Lederer 負責人跟我們分享如何分辨優質皮革,

當然不少得DUSTY負責人跟我們分享DUSTY的歷史同埋最新嘅市場動態。

Dusty呢個DUSTY X Lederer 皮革套裝真係好方便呀,皮革套裝包附上簡單的針線材料,我哋將皮革套裝包帶返屋企只需自行拉缐就能完成,簡單方便而又能滿足手作的心意,啱晒我哋忙碌嘅香港人!

如果我哋買返去唔識整個銀包可以將皮革套裝帶去《DUSTY Concept Lab》 ,加$99 可上DUSTY Concept Lab 經導師指導下完成產品嗰度會有導師從旁指導完成,仲可以喺銀包上面刻埋名添。

除咗係情人節送俾另一半之外,我會選擇將呢個皮革DIY鎖匙包送俾我好朋友。

今次Miki挑選左呢個粉紅色嘅鎖匙包送俾我好朋友做生日禮物,

皮革套裝包用木盒將材料裝住,設計大方得體。

 

 

 

情人節就快到啦,大家唔好再買啲名貴嘅禮品。

其實自己DIY一份禮物更加顯出自己對另一半嘅愛意。

禮物由自己一針一線親手製作,雖然製作需時,但是盡顯心意。

呢個皮革套裝最大特色係皮革已經裁剪好並打好洞,所以比以往皮革手作產品更簡易,省略前期複雜沉悶的裁皮工序,及購買過多的工具,縫製過程更加方便快捷。

香港製造,採用高級頭層牛皮,

(20年香港品牌 X  50年香港工廠 =100%香港製造)

皮革已裁剪好並預先打洞,價錢貼地!

之前參加過好多皮革DIY Workshop,價錢比較貴之餘(之前試過喺團購買咗個DIY皮革工作坊整一個銀包都要差唔多成千蚊)亦要花上六至八個鐘去製作皮革。

今次推出左呢個皮革套裝之後,真係打破舊式皮革工作坊嘅限制(估唔到係屋企都可以自己完成到DIY皮革)同埋價錢更加親民。

 

 

DIY皮革套裝 - www.dusty.com.hk/shopdustyxlederer

DUSTY 分店網絡 - www.dusty.com.hk/store

DUSTY Online - www.dusty.com.hk/shopnow

DIY皮革套裝於DUSTY門市,Online,FB/IG Inbox,DUSTY Concept Lab 均可購買!

* DUSTY Concept Lab 現提供指導協助您完成產品。 *

————————————————————————————————-
 

【產品資訊及提供:DUSTY HK】

免責聲明: 是次產品/產品資料由品牌提供,

本文章之全部內容均屬個人意見及感受,並不代表該品牌之言論及立場,

如需協助或希望獲得更多有關產品資訊,請直接聯絡該品牌查詢。

————————————————————————————————-

 
歡迎邀稿/合作試用/出席活動:
 
To Connect On:
 
 
More Reviews on:
 
 
She.com/ ♥itrial/ ♥shewin
 
 
weibo/ ♥Fanpiece/ ♥Weshare
 
♥ / ♥ ESD Life/ ♥ pixnet
 
 
廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s