LUMISTAR 24K黃金面膜

講起最近最愛既Mask就要推介呢款Miki經常用既LUMISTAR 24K黃金面膜,

想知道點解甘好用就要睇落去啦!

24K LUMISTAR 黃金面膜 ($295/5片)

 

 

呢款面膜結過三項專利及KFDA 認證,含有24K納米金 NANO GOLD (10PPM)、

地中海天然海棉膠原蛋白 (20,000PPM) 及

五大漢方美白成份(桑白皮、子薑、五味子果實、甘草萃取物、日本黃連根)

 

用法要連續使用 15天,可以幫肌膚排毒、美白名及保持水潤光澤。

打開金黃色的包裝袋,面膜分了上下兩片。

 

而一片可以分開三份,中間會用白色膠片分開,而面膜是有分底面的。

要注意一面是有網紋格仔閃閃的,另一面沒有明顯的紋理,

大家要把有網紋那面敷在面上才能發揮功效!

 

 

面膜的質地是Gel狀的,好似生物纖維面膜的滑身,Miki好喜歡敷Gel Mask吖!

感覺肌膚馬上吸收到啲精華😍❤️

淨返係袋入面既精華可以倒出嚟搽係塊面度,或者條頸度。

Before VS After

Miki好中意呢個LUMISTAR 24K黃金面膜,

敷完呢個Mask肌膚明顯水潤左而且有即時亮白既效果。

其實呢敷Mask主打係連敷15日有排毒效果,

不過Miki真係比較懶唔會日日敷Mask。

不過唯獨價錢比較貴,學生同剛開始工作既姊妹未必afford得到。

—————————————

<Giveaway>MissMiki米奇小姐 X LUMISTAR 24K黃金面膜

如果你們也想體驗LUMISTAR 24K黃金面膜只需完成以下步驟即可獲得黃金面膜1塊!

<Like and Share此post>

1.LIKE FACEBOOK專頁 IZUMI Ionizer 電解水機

https://www.facebook.com/IZUMIIonizer/

&

Missmiki 米奇小姐

https://www.facebook.com/missmikibeauty/

2.由即日起至 2016年8月31日,於辦公時間內親臨門市,

展示出已LIKE 「IZUMI IONIZER電解水機」,即可獲得黃金面膜1塊!

門市地址:九龍彌敦道555號油麻地九龍行 2001-02室 

(油麻地A1出口)

星期一至五:11:00am – 8:00pm

星期六:11:00am – 7:00pm

—————————————————————————

“產品及有關資料由 品牌 提供"

以上文章全屬筆者對於以上產品的個人感覺,使用效果因人而異,

如需協助或獲取更多產品資訊,可聯絡品牌查詢或尋求相關專業意見。

————————————————————————————————-

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s