有機 溫和 Fleurance Nature 有機矢車菊溫和免沖卸妝水

用左呢支Fleurance Nature 有機矢車菊溫和免沖卸妝水已經成個月拉,

一直都好想同大家分享一下,但係前排太忙啦,拖到今日先打呢篇文。

早前都有係Facebook 跟大家分享過 Fleurance Nature

Fleurance Nature 有機矢車菊溫和免沖卸妝水

HK$245/200ml

呢支卸妝水用左免沖水配方,能夠深層潔淨面部和眼部的彩妝及污垢。

佢既成分添加矢車菊花水和蘆薈,溫和配方不刺激,而且有效紓緩肌膚敏感症狀。

何謂有機?有機=天然?

 Fleurance Nature 既產品主打有機,適合所有肌膚,包括脆弱及敏感肌膚、孕婦亦適!

使用方法:直接倒於化妝棉上使用,無需再用水清洗。

我最愛係卸妝水有淡淡清新花香,一抹就抹走全日工作既辛勞,好保濕、清爽不繃緊!

平時卸完妝後,Miki會用化妝棉沾上有機矢車菊溫和免沖卸妝水敷眼約十分鐘,

可作眼膜消除疲勞。

有關資料,詳情請瀏覽:

Facebook fanpage:  https://www.facebook.com/fleurancenature.hk

———————————————————————-

“產品及有關資料由Fleurance Nature提供"

以上文章全屬筆者對於以上產品的個人感覺,使用效果因人而異,

如需協助或獲取更多產品資訊,可聯絡品牌查詢或尋求相關專業意見。

————————————————————————————————-

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

w

連結到 %s